lun. feb. 6th, 2023

O mamă din Botoșani a fost condamnată în primă instanță la închisoare cu executare, după un episod violent în școala unde era elevă fiica ei. Ca să scape de femeia de 43 de ani, profesorii și elevii s-au baricadat în clădire, relatează Monitorul de Botoșani.
Atacul violent a avut loc în urmă cu mai bine de patru ani, pe 17 mai 2018, când elevii unei clase a VIII-a de la Școală Gimnazială Elena Rareș, din Botoșani, erau pe terenul de sport. Fiica Simonei F.L., elevă în clasa a VI-a atunci, a luat o minge cu care colegii ei băieți se jucau fotbal și a aruncat-o peste gard, apoi i-a înjurat. Nu există detalii dacă băieții au reacționat în vreun fel, cert este că, în pauză, pe același teren, aceștia au fost atacați de mama elevei, dar și de aceasta. Unul a fost imobilizat de fată, iar celălalt a fost lovit de mamă. Elevii au reușit să scape și au fugit în școală, urmăriți de femeie, care i-a mai lovit din nou și pe holuri, și în toaleta școlii.
Apoi, cei doi băieți s-au întâlnit cu directorul adjunct și cu profesorul de sport. Speriaţi, s-au ascuns după cadrele didactice și au povestit ce li s-a întâmplat. În scurt timp a năvălit în școală și mama colegei lor, care a continuat să fie agresivă fizic şi verbal. L-a agresat și pe directorul adjunct, care a reușit, în cele din urmă, să o scoată din clădire. „Eu te distrug, te desfiinţez”, striga femeia. Scoasă cu forța din clădire, în urma ei cadrele didactice au încuiat ușa, dar nici atunci mama elevei nu s-a potolit. A lovit cu pumnii şi picioarele în uşa de acces în instituţie, strigând: „Eu te distrug. Merg eu la inspectorat şi te aranjez”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *