sâm. apr. 13th, 2024

Drama unor părinți din Botoșani. Și-au pierdut ambii fii în doar câteva ore, după ce unul a fost omorât în bătaie, iar altul a murit de supărare. Tragedia trăită de acești oameni este greu de descris.

Tragedie de nedescris pentru o familie din Botoșani. Ambii lor fii s-au stins din viață în câteva ore. Unul dintre bărbați a fost omorât în bătaie, într-un local din Spania, iar celălalt și-a pierdut viața, la spital, câteva ore mai târziu, din cauza supărării. Potrivit Ziarul Românesc, criminalul bărbatului s-ar afla în libertate, find cercetat bineînțeles, în țara lui natală. George Cojocaru avea 43 de ani și a murit la sfârșitul lunii trecute, fiind snopit în bătaie în Spania. Fratele lui, internat la spital, a făcut un infarct atunci când a aflat de tragedie. Și acesta s-a stins din viață, din cauza suferinței pierderii fratelui său. În doar câteva ore, doi părinți au rămas fără copii.

Drama familiei a fost făcută publică de o rudă, asta în condițiile în care criminalul este cercetat în libertate. ”Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică), poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei, poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uita acest incident nefericit”, este mesajul transmis de Mirela Constantinescu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *