sâm. apr. 13th, 2024

Cine este fosta iubită a lui Jador. Prin viața celebrului cântăreț au trecut multe femei, dar Jador recunoaște că singura pe care nu a putut să o uite este Georgiana, care speră, să îl ierte cândva, după ce s-au despărțit în 2016. 

Jador a spus că încă o iubește pe Georgiana, femeia de care s-a despărțit în 2016 și despre care a spus că o iubește mai mult decât se iubește pe el însuși, la fel ca pe mama lui.

Cine este fosta iubită a lui Jador.  ”O iubesc la fel de mult ca pe mama!”

”Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador la Survivor România.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *