lun. iun. 17th, 2024

Bucurie uriasa pentru fanii lui Michael Schumacher! A fost facut anuntul asteptat de o intreaga planeta! Unul dintre cei mai apropiati oameni ai campionului a oferit detaliile care i-au umplut pe multi de speranta. Ce se intampla, de fapt, cu el?

Jean Todt este presedintele FIA. De asemenea, el este si unul dintre cei mai buni prieteni ai campionului de F1. Cei doi au legat o relatie stransa inca de pe vremea in care Todt ocupa functia de director sportiv al Ferrari, iar Michael castiga o multime de titluri pentru echipa de Formula 1.

Acum, Todt a iesit din nou public si a facut mai multe declaratii despre marele campion. Se pare ca acum el se lupta sa isi revina dupa tragedia cumplita prin care a trecut. De asemenea, sotia lui Schumi s-a luptat ca o leoaica sa il faca bine, chiar si cu pretul averii familiei.

”Le multumesc doctorilor si mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael sa supravietuiasca. Si a facut-o, dar cu anumite consecinte. Acum lupta impotriva acestor consecinte si sper ca lucrurile sa fie din ce in ce mai bune.

Am petrecut mult timp alaturi de ea de cand Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternica si a preluat conducerea familiei. Nu a avut alta optiune. Speram ca situatia sa se imbunatateasca, el a fost salvat de sotia lui”, a declarat Jean Todt pentru Bild, conform Gazzetta dello Sport.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *