lun. feb. 6th, 2023

Dureros! Un paramedic din Canada s-a luptat să salveze viața unei adolescente, fără să știe că victima era chiar fiica sa, unicul copil pe care îl avea. Din păcate, adolescenta nu a supraviețuit accidentului, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici, rănile pe care le suferise fiind unele incompatible cu viața.

Jayme Erikson a fost prima sosită la locul accidentului care a curmat viața unicei sale fiice

Jayme Erikson a sosit la locul accidentului, o porțiune de drum înghețată. Șoferul aflat la volanul autoturismului pierduse controlul volanului și se lovise cu putere de o altă mașină care sosea din partea opusă. Șoferul a scăpat cu viață, însă adolescenta de 17 ani a suferit răni mult prea grave pentru ca organismul ei să poată face față.

Jayme Erikson a constatat că o adolescentă era prinsă între fiarele mașinii și că rănile pe care aceasta le avea era unele foarte grave. Chipul victimei era atât de afectat de impact încât Jayme nu și-a putut recunoaște propria fiică. I-a fost alături până când a sosit elicopterul care a transportat-o la spital. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ajunsă acasă, după o tură de lucru foarte dificilă, Jayme a primit cea mai neagră veste din partea polițiștilor. Fiica sa fusese adolescenta implicată în accident.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *