mar. nov. 29th, 2022

A trecut prin două căsnicii și tot atâtea divorțuri, este mamă mândră a trei copii ce îi aduc zi de zi fericirea în suflet. A știut întotdeauna ce a vrut de la viață și de la partener. Într-un moment de sinceritate, Anamaria Prodan a dezvăluit ce le-a cerut celor doi soţi înainte de căsătorie. Puţini bărbaţi ar fi acceptat aşa ceva.

Ce le-a cerut Anamaria Prodan celor doi soţi înainte de căsătorie

După 15 ani în care, din exterior, părea că trăiește o poveste de dragoste desprinsă parcă din povești, Anamaria Prodan este din nou femeie singură, în ciuda tuturor eforturilor depuse de ea pentru a-și salva relația cu Laurențiu Reghecampf.

Cu două căsnicii încheiate în divorț, celebra impresară este acum pregătită se meargă mai departe, știind foarte bine care îi sunt planurile și pretențiile de la un viitor partener.

Recent, Anamaria Prodan a făcut mărturisiri neașteptate despre cei doi soți, dezvăluind ce le-a cerut iubiților înainte de a face nunta. Se pare că fiica regretatei Ionela Prodan nu a fost cerută în căsătorie, ea fiind cea care a pus marea întrebare – o situațe ce i-ar stânjeni pe mulți bărbați.

„Uite, și aici a fost o problemă. Că eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns”, a spus impresara.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *