sâm. apr. 13th, 2024

Compania aeriană Qatar Airways are în meniul TV un documentar excepțional despre ce a însemnat Gică Hagi ca fotbalist, în principal la cele 3 Mondiale la care a participat. „Regele” e într-o companie de lux, alături de Maradona, Cruyff, Zidane, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho sau Roberto Baggio, în vreme ce David Beckham apare doar ca imagine a turneului final din Qatar și prezintă într-un clip atracțiile din Doha. 

  • Gazeta Sporturilor este, exceptând TVR-ul, singura instituție media din România care trimite 4 jurnaliști la turneul final din Qatar
  • Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu vor transmite din Doha pe durata competiției.

Cursa cu avionul București – Doha durează 4 ore și jumătate. Ceva mai mult decât București – Lisabona. Aeronava Qatar Airways e imprimată pe exterior cu logoul Campionatului Mondial, dar și în interior lucrurile stau la fel. Aproape totul face trimitere la turneul final care va debuta duminică la Doha.

VIDEO. În Qatar Airways, Hagi e Rege! Film într-o colecție de lux, alături de Maradona, Cruyff, Zidane, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho sau Baggio

Hagi, lângă granzii istoriei fotbalului

În fața fiecărui pasager există o consolă TV, în care se regăsesc de la filme și documentare, până la jocuri și melodii ale celor mai celebri interpreți mondiali. Totul se deschide însă cu o secțiune despre Campionatul Mondial. Iar Qatar Airways, în colaborare cu FIFA, a alimentat softul aeronavelor cu câteva documentare despre fotbaliști mari și foarte mari, care au însemnat ceva în istoria acestei competiții.

Satisfacția unui român care urcă la bord e că n-are cum să nu-i sară imediat în ochi documentarul despre Gică Hagi. Se numește simplu „Hagi” și face parte dintr-o categorie alături de nume fabuloase ale fotbalului mondial. Compania e atât de selectă, încât realizezi că Hagi a fost chiar mai mare decât probabil știm să-l apreciem noi, în România. Lista îi mai cuprinde, printre alții, pe Maradona, Cruyff, Cristiano Ronaldo, Zidane, Roinaldinho, Roberto Baggio.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *