sâm. apr. 13th, 2024

Mai mulți maneliști celebri trebuie să dea cu subsemnatul într-un dosar e înșelare a statului. Cristi Dules, unul din cei vizați, ca martor, a făcut primele declarații.

Procurorii Parchetului Buftea și polițiștii din județul Ilfov au efectuat peste 70 de perecheziții marți, 15 noiembrie 2022, la mai mulți maneliști acasă, printre care și Cristi Dules, care a fost luat ca martor într-un dosar de înșelăciune. În exclusivitate pentru FANATIK, manelistul a explicat ce se petrece în aceste momente.

Procurorii au descins în lumea manelelor. Cântăreții, acuzați că au înșelat statul român

Mai mulți interpreți de muzică de petrecere sunt acuzați că ar fi prejudiciat statul cu suma de 553.000 de lei, potrivit g4media.ro. Artiștii care figurează în acest dosar, printre care ar fi și Dan Armeanca, tatăl lui Elis, sunt chemați în fața autorităților ca suspecți în desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ar fi vorba, conform informațiilor furnizate de polițiști, despre niște ajutoare ilegale pe care acești cântăreți le-ar fi solicitat pe perioada pandemiei. Cristi Dules și Dan Bursuc ar figura ca martori în acest mega-dosar instrumentat de procurori.

Dan Bursuc și Cristi Dules, primele reacții, pentru FANATIK: „Au căutat niște acte”

FANATIK i-a contactat pe doi dintre cei implicați în această poveste. Dan Bursuc a negat totul, declarând că nu a auzit nimic despre această speță: „Nu, tati! Doamne ferește! Sunt niște tâmpenii!”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *