sâm. apr. 13th, 2024

Kate Middleton și Prințul William vor fi, cel mai probabil, șocați atunci când vor afla ultimele vești de la fosta școală frecventată de Prințul George și Prințesa Charlotte. Unul dintre profesorii importanți ai școlii „Thomas’s Battersea” a fost arestat și a pledat vinovat pentru acuzațiile grave care i s-au adus.  

Prințul și Prințesa de Wales vor fi îndurerați de ultimele vești de la școala Thomas’s Battersea. Copiii cuplului regal, prințul George și prințesa Charlotte, au frecventat amândoi școala până la începutul acestui an, când s-au mutat la școala Lambrook de lângă Ascot.

Acum s-a aflat că șeful adjunct al departamentului pastoral de la Thomas’s Battersea, Matthew Smith, a pledat vinovat pentru infracțiuni de exploatare a copiilor. În special, acuzațiile nu se referă la copiii de la prestigioasa școală. Matthew Smith s-a alăturat școlii abia în septembrie, moment în care atât prințul, cât și prințesa plecaseră, scrie hellomagazine.com.

Imediat ce școala a aflat de acuzații, angajarea domnului Smith la școală a fost reziliată cu efect imediat, înainte de înfățișarea sa în instanță și de pledoaria de vinovăție.

Matthew Smith, din Southwark, a pledat vinovat de distribuirea de imagini indecente cu copii și de incitare la exploatarea sexuală a copiilor. O audiere pentru pronunțarea sentinței va avea loc la o dată ulterioară la Southwark Crown Court.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *