sâm. apr. 13th, 2024

Vulpița și Viorel au reușit să facă o telenovelă din viața lor care i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură. Ba s-au certat, ba s-au împăcat totul de dragul audienței. După ce au părăsit lumina reflectoarelor cei doi au ajuns la limita sărăciei.

Vulpița și Viorel au reușit să facă o telenovelă din viața lor care i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură. Pe lângă popularitate, aceștia se bucurau și pe plan financiar de câștiguri. Ei bine, acele vremuri au apus, iar cei doi nu o mai duc atât de bine.

După ce au revenit în Blăgești și nu mai apar la emisiunea ,,Acces Direct”, se pare că lucrurile stau din ce în ce mai prost pentru cei doi. Recent o vecină a făcut câteva mărturisiri despre cei doi.

,,Ei sunt bine (n.r. – Vulpița și Viorel), se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon”, a susținut vecina celor doi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *