mie. feb. 21st, 2024

Este anchetă la o grădiniță din București după ce o educatoare a pierdut, la propriu, un copil de 3 ani și jumătate. Micuțul a ieșit din curtea grădiniței fără să fie văzut de nimeni și a fost găsit după zeci de minute de o femeie, într-un parc. Copilul a fost recuperat de mamă de la secția de poliție din cartier.

Ziua a început normal. La ora 8 dimineața, mama și-a dus copilul de 3 ani la grădinița. În jurul orei 12, într-o pauză, băiatul a dispărut. Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Băiețelul de 3 ani și jumătate a ieșit din curtea grădiniței și a făcut stânga pe o alee, fără ca cineva să își dea seama. Copilul a mers minute bune pe alee, de unul singur. S-a oprit într-un parc, la câteva sute de metri de grădiniță. Mama copilului: Am fost anunțată de la grădiniță că mi-au pierdut copilul că nu îl mai găsește de jumătate de oră. Trebuia să aibă grijă de el, că d-aia îl duc acolo.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Copilul a fost găsit în apropiere de Palatul Copiilor de o bătrână care l-a intrebat ce caută singur aici. Ea a fost cea care anunțat poliția și ulterior a fost anunțată și mama. Mama copilului: Pe mine m-a anunțat tot grădinița, polițiștii nu aveau numărul meu, să mă duc la secția 14 de poliție să îl iau de acolo. Era plin de frunze, acasă am găsit și niste zgârieturi pe el.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *