lun. feb. 6th, 2023

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este vedeta cea mai apreciată și mai longevivă a celor de la PRO TV. Prezența sa pe micile ecrane este așteptată în fiecare seară de milioane de telespectatori. Nu mulți știu însă ce face acesta atunci când nu prezintă știrile. O colegă a dezvăluit tot adevărul.

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi. Ea este urmărită de zeci de ani pe micile ecrane de români, care sunt, însă, interesați și de ce face vedeta celor de la PRO TV în timpul liber.

Andreea Marinescu, colega sa, a oferit detalii neștiute până acum despre Esca. Ea a surprins-o pe prezentatoare într-o ipostază în care cu siguranță publicul nu este obișnuit. Marinescu a detaliat cum se comportă Andreea Esca în pauzele filmărilor. Aceasta a filmat-o pe prezentatoare în timp ce stătea comod pe o canapea și vorbea la telefon. Ulterior, Marinescu a postat filmulețul pe pagina sa de Instagram.

În ciuda așteptărilor, Andreea Esca nu a fost deloc deranjata de gestul colegei sale. Dimpotrivă chiar. Prezentatoarea știrilor PRO TV a redistribuit imaginile pe pagina sa de Instagram, alături de o descriere amuzantă. „Când se prind colegele că te-au lăsat șalele… și te „întinzi’ un pic așteptând în fața camerei de montaj”, a scris Esca pe Instagram.

Sursa: Instagram

Cum reușește să se mențină în formă la 50 de ani

În altă ordine de idei, îndrăgita prezentatoare  a împlinit recent 50 de ani. Ea a explicat cum reușește să își mențină silueta și ce lucruri o fac să zâmbească. Toate aceste lucruri, a spus Andreea Esca, reprezintă cumva o viață sănătoasă.

Vedeta a explicat că merge la sport în mod regulat, indiferent de problemele cu care se confruntă. Mai mult, aceasta a subliniat că are prieteni simpatici și o familie frumoasă, iar toate aceste elemente „reprezintă cumva o viață sănătoasă”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *