mar. feb. 7th, 2023

Paula Seling este una dintre cele mai mari artiste din România. Datorită vocii de aur pe care o are, a rezistat ani la rând în lumina reflectoarelor.

Ceea ce puțini știu este faptul că artista a fost căsătorită chiar cu managerul său, Radu Bucura. Cei doi formau un cuplu de peste 17 ani.

Mai exact, Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în anul 2005. Din păcate, cei doi au decis acum să meargă pe drumuri separate. Totul, în mare liniște. Și asta deoarece se pare că au divorțat deja în mare secret, familia și prietenii fiind singurii care știau de destrămarea căsniciei.  

Artista are acum un nou manager, Cristian Stan, care a și confirmat, de altfel, zvonurile cu privire la căsnicia Paulei Seling. 

Reporter: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?” 

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect.”, notează Click

Pe de altă parte, Radu Bucura nu a vorbit despre divorț, însă a mărturisit că nu se mai ocupă de activitatea profesională a soției sale. 

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling. 

Apropiații cuplului spun că, deși cei doi s-au iubit mult, în ultima vreme nu se mai înțelegeau. Aceste tensiuni au dus, treptat, la decizia lor de a merge pe căi separate.  

Paula Seling nu a comentat subiectul până în acest moment.  

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *