mar. feb. 7th, 2023

Antena 3 CNN a prezentat noi imagini cu bărbatul care a făcut ravagii aseară, în trafic, și a scăpat chiar de sub ochii polițiștilor și jandarmilor.

Șoferul teribilist care a fost la un pas să lovească mai mulți oameni pe o trecere de pietoni după ce a fugit de poliție a fost identificat și reținut.

Bărbatul a fost audiat deja, și dus la INML pentru a i se recolta probe biologice. Polițiștii vor să vadă dacă era drogat în momentul în care a refuzat să coboare din mașină. 

Între timp, apar noi imagini cu bărbatul care avea un obicei din a face ravagii în trafic.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat într-un apartament care aparţinea familiei sale şi au întâmpinat probleme mari în a-l scoate din casă.   

Noaptea trecută bărbatul a fost la un pas să provoace o tragedie pe o trecere de pietoni. Nici măcar intervenţia jandarmilor nu l-a convins să iasă din maşină. 

Individul a plecat în trombă cu autoturismul. A lovit două maşini care-i stăteau în cale şi a fost la un pas să spulbere pietonii care se aflau pe trecere. 

La scurt timp după scandalul din intersecţie, poliţiştii au găsit maşina abandonată pe o stradă, tot din sectorul 4, dar nici urmă de şofer. În vreme ce oamenii legii încercau să-l găsească, individul posta filmări pe reţelele de socializare, inclusiv cu ameninţări la adresa forţelor de ordine. 

”Şi dacă eşti gabor, şi dacă eşti haladit, şi dacă eşti femeie, şi dacă eşti b***, să moară familia mea dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniştit”, spunea bărbatul în înregistrare.  

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *