lun. feb. 6th, 2023

Călin Doboș a murit într-un accident grav în București, miercuri, 26 octombrie. Moartea medicului estetician a luat pe toată lumea prin surprindere.

Călin Doboș a murit în urma unui accident rutier teribil, care a avut loc pe Pasajul Basarab din București. Accidentul s-a produs miercuri, pe la orele prânzului, în jurul orei 12:20. Se pare că medicul estetician se afla pe scuter, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a avut loc impactul extrem de violent.


„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia’, a precizat Brigada Rutieră.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *