mar. feb. 7th, 2023

Daniela Crudu e în al noulea cer, asta după ce bruneta a anunțat că e însărcinată și peste doar câteva luni urmează să-și strângă în brațe primul ei copil. Fosta asistentă TV e gravidă în trei luni, iar vestea a dat-o chiar în urmă cu puțin timp lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

De ceva vreme, Cruduța a decis să renunțe la aparițiile TV și să se focusese mai mult pe online, acolo unde și-a făcut și cont pe OnlyFans și de unde a ajuns să-și câștige bani frumoși, însă toată lumea se întreabă cine e bărbatul care a făcut-o fericită pe vedetă.

Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, a aflat singurele informații despre bărbatul din viața Danielei Crudu. Ei bine, vă spunem în exclusivitate că iubitul Danielei Crudu este un machedon în vârstă de 27 de ani, mai mic cu 6 ani decât bruneta.

Potrivit apropaților vedetei, relația acestora e de mai mult luni, iar la un moment dat, în ultima perioadă, povestea lor de iubire a început să scârțeie, iar Daniela Crudu chiar s-a gândit să pună stop relației.

În acel moment însă a aflat că e însărcinată și că ea așteaptă un copil cu tânărul de 27 de ani, astfel că au reușit să lase neînțelegerile deoparte și să se gândească la venirea pe lume a fiului sau a fiicei lor.

Mai mult de atât, sursele noastre ne-au mai declarat că bărbatul din viața Danielei Crudu nu e unul potent financiar, nu produce mulți bani, deși părinții său au o situație materială mai bună, dar nu extraordinară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *