mar. feb. 7th, 2023

Hoții au devenit din ce în ce mai inventivi și descoperă noi metode prin care să prade oamenii.

În era digitală, în care toată informația este la doar un click distanță, era de așteptat că internetul nu o să fie utilizat doar pentru filmulețe amuzante.

Recent, o tânără influenceriță a făcut cunoscut modul în care unii dintre hoții care pradă locuințe acționează.

„Metoda biscuitele”, ajutorul de nădejde al tâlharilor

Chiar dacă, atât din punct de vedere legal, cât și moral, furtul este o acțiune de condamnat, care se pedepsește potrivit legislației în vigoare, unele persoane preferă să recurgă la această metodă frauduloasă de a face bani.

Fie că pradă locuințele unor persoane care abia își duc traiul de pe o zi pe alta sau adevărate conace, hoții nu se dau înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopul malefic.

Totuși, există și persoane care le demască intențiile celor care vor să prade locuințele. Este și cazul unei creatoare de conținut din Timișoara, care a făcut un video pe TiokTok pentru a le arăta și altora cât de inventivi sunt hoții.

Tânăra a prezentat cu lux de amănunte cum, printr-un singur biscuit, hoții își pot da seama dacă este sigur pentru ei să jefuiască o locuință, sau nu.Astfel, tot ce trebuie să facă tâlharii pentru a afla dacă se află cineva constant în casă  este să plaseze un produs alimentar greu detectabil sub preșul de la intrare. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *