lun. feb. 6th, 2023

Ion Țiriac a vorbit despre modul în care a evoluat tenisul, de pe vremea când el era în activitate până în prezent. Miliardarul român în vârstă de 83 de ani susține că nu este nevoie ca jucătorii din prezent să aibă staff-uri tehnice atât de numeroase.

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep nu mai avea nevoie de preparator fizic, dacă Patrick Mouratoglou era un antrenor foarte bun

Aceste declarații ale lui Țiriac au fost interpretate de unii ca un atac subtil la Simona Halep, care și-a schimbat destul de des preparatorul fizic în ultima perioadă. De asemenea, se poate considera că și Patrick Mouratoglou a fost vizat de cuvintele fostului mare jucător român de tenis. Asta pentru că acesta a spus că, dacă antrenorul este unul competent, atunci un jucător nu mai are nevoie și de preparator fizic.

„Nu era mai dificil, nu era mai greu, chiar dacă n-am avut antrenor. Sigur, am avut antrenor, dar nu era cineva care chiar putea să-mi pună racheta ca lumea în mână.

Eu mi-am pus-o în mână cum mi-am pus paleta de ping pong, de-asta am și rămas cu niște goluri mari în tehnica mea. Dar a fost o viață pe care nu aș schimba-o pe nimic.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *