lun. feb. 6th, 2023

brie 2023, la 30 de ani de închisoare cu executare, pentru crimă, viol și trafic de persoane.

Ce a dezvăluit bunicul Luizei Melencu

La trei ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, bunicul primei tinere a spus că nu îi este frică să acuze instituțiile statului român pentru plantarea de probe false și mușamalizarea cazului. Bărbatul este de părere că Gheorghe Dincă a fost ajutat de autorități.

„A devenit o obișnuință ca în toată această perioadă să primim scrisori. Ne-au dat niște rute prin care ar fi fost cărată Luiza… Instituțiile statului nu și-au făcut datoria. Eu am curajul, după trei ani, să spun că instituțiile sunt implicate în ceea ce s-a întâmplat la Caracal. Au fost să planteze probe.

Când am intrat în curte, am văzut butoiul, acolo mi-am dat seama, ne-am schimbat opinia despre ceea ce s-a întâmplat. Problemele noastre sunt cu totul altele. Instituțiile statului nu și-au făcut datoria. Trecuseră două luni și jumătate și noi nu știam nimic despre dosar.

Sunt convins ca el (procurorul DIICOT) a așteptat un ordin. Scrisoarea cred că este scrisă de Dincă, îmi dau seama după scris… Nu l-am crezut și nu îl vom crede niciodată”, a spus bunicul Luizei Melencu, la Realitatea PLUS.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *