mar. feb. 7th, 2023

Bănel Nicoliţă (37 de ani), unul dintre cei mai îndrăgiţi fotbalişti ai FCSB-ului, a rememorat momentele de când se afla în plină glorie la clubul bucureştean. Născut într-o familie fără posibilităţi, a făcut primii bani importanţi la echipa lui Gigi Becali, iar fostul tricolor şi-a amintit ce făcea cu banii în afara terenului, în timpul liber.

Bănel Nicoliţă: „Nu-mi pare rău de banii pierduţi”

Bănel Nicoliţă este dublu campion al României cu FCSB, cu care a jucat în Champions League, a evoluat la Saint-Etienne sau Nantes şi are 37 de meciuri în echipa naţională. El recunoaşte că s-a luptat cu prejudecăţile şi greutăţile financiare peste care a trecut prin dorinţa sa de a munci, dar problemele personale nu l-au ocolit pe „Jardel”. 

În ultimii ani, fostul fotbalist a trecut printr-un divorţ, a pierdut o bună parte din averea strânsă în fotbal şi a încercat, fără succes, să facă performanţă cu echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei. 

Din 2005, după ce a ajuns la FCSB, a început să strângă bani, dar şi apropiaţi cu care a cheltuit sume mari de bani. După ce s-a retras din fotbal, Bănel Nicoliţă a recunoscut că s-a înconjurat şi de persoane nepotrivite, care au profitat de el. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *