lun. feb. 6th, 2023

Mihai Găinușă revine pe micile ecrane. Deși el și Serban Huidu nu își mai vorbesc din 2015, acesta din urmă a oferit primele declarații după aflarea veștii că fostul coleg și bun prieten va prezenta o emisiune la un alt post de televiziune. Iată ce declarații a făcut, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Reacția lui Șerban Huidu despre revenirea lui Mihai Găinușă la TV

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut o echipă foarte bună pe micile ecrane, la show-ul de televiziune Cronica Cârcotașilor, dar relația lor de prietenie s-a stricat și au ajuns chiar să nu își mai vorbească.

În anul 2014, Mihai Găinușă alegea să se retragă de la emisiune, după 14 ani de activitate. Dorința lui de a părăsi show-ul a apărut după un conflict pe care l-a avut cu colegul de platou, acesta fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la postul său de la Prima TV.

Acum, la șapte ani de la retragere, Mihai Găinușă a decis să revină la TV. Cu toate că nu își mai vorbesc din 2015, Șerban Huidu a oferit primele declarații după ce s-a aflat despre decizia fostului său prieten. El nu a părut foarte surprins de acest lucru și a spus că această revenire nu va avea niciun fel de efect asupra propriului său statut.

„Dacă a decis să facă acest pas, atunci bravo lui! Fiecare face ce vrea și ce știe cel mai bine că e mai potrivit pentru el! Îi urez mult succes!”, a sunat declarația lui Șerban Huidu pentru playtech.ro pe tema întoarcerii fostului său coleg pe micile ecrane.

Personal, alegerea sa nu mă interesează. Și nici nu mă determină să reflectez mai mult ca altădată dacă să mă întorc sau nu pe micile ecrane. Am făcut un pas în spate și asta rămâne hotărârea mea și în prezent”, a spus Șerban Huidu, în exclusivitate pentru Playtech.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *