lun. feb. 6th, 2023

Lipsa controalelor medicale este „meteahna” românilor, spune medicul Monica Pop, vorbind despre cauzele posibile ale morţii lui Nosfe, la vârsta de 37 de ani.

„În primul rând, nu cred că e cazul să vorbim din start despre substanțe și să știți un lucru: nu se întâmplă lucrurile astea numai pentru că iau substanțe sau nu iau.

În primul rând și în primul rând sunt total împotriva acestei epuizări care este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. 

Și în al doilea rând, vreau să știți un lucru: să nu mai spuneți de adrenalină, sfatul meu. Adrenalina face vaso-constricție mare și poate provoca orice.

Adrenalina este ceva foarte nociv și cineva dacă are o predispoziție, oricât de mică şi habar nu are, se poate întâmpla ce-ați văzut, la orice vârstă. Deci aduceți-vă aminte că au murit și jucători de fotbal pe teren. 

Dr. Monica Pop: „Beau toți cafele, băuturi energizante. Asta e o mare gafă, pentru orice om”

Nu este un lucru foarte nou, acum se vorbește mai mult despre morțile acestea subite, dar nu este un lucru foarte nou. Au existat întotdeauna. 

Și vă spun încă o dată: odihna este foarte importantă. Cine se gândește să facă investigații unui artist? Nimeni, iar el în niciun caz. Ştiu foarte bine ce se întâmplă cu artiștii în general, ei nu se duc la medic decât atunci când sunt într-o stare foarte avansată, proastă cu sănătatea. Dar de obicei nu se investighează. 

Bineînțeles că beau toți cafele, beau băuturi energizante. Asta este o mare gafă, credeți-mă, pentru orice fel de pacient, pentru orice fel de om. Toate lucrurile acestea pot să ducă la ceva rău. 

Băuturile acestea energizante se vând, dar eu nu aș vinde așa ceva niciodată, n-aș permite. Dar asta este. Am văzut și elevi de școală care fac așa ceva și ați auzit și la școli că s-a mai întâmplat câte o moarte subită la copii care au 14 ani. Deci foarte mare grijă cu lucrurile astea”, a atras atenţia medicul Monica Pop, marţi, la Antena 3 CNN.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *