joi. dec. 7th, 2023

Mihai Aldea are 53 de ani și locuiește în comuna Târgșorul Vechi. În urmă cu aproape 18 ani, bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere după ce a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie record. Anularea permisului nu l-a împiedicat însă să se urce la volan, zilnic, în toți acești ani.

Locuitorii din comună, dar și polițiștii postului de politie din localitatea știau că omul conduce ilegal. Speriați că acesta ar putea produce vreun accident, dar și indignați de tupeul individului, câțiva cetățeni au început să adune probe. Individul a fost filmat zilnic circulând prin comună cu mașina. Ba mai mult, omul folosea mai multe autovehicule, una dintre mașini fiind cu volanul pe dreapta. 

Probele au ajuns la șefii de la Poliția Rutieră Prahova care au organizat în cel mai scurt timp un flagrant. Marți dimineașă, ca de obicei, Mihai Aldea s-a urcat la volan la ora 6,30 și a plecat.

La câțiva metri de casă a fost însă oprit de polițiști. Iar verificarea a demonstrat că omul nu are permis de conducere, deși în fața camerei de luat vederi a negat acest lucru. 

Surse din rândul anchetatorilor spun că individul a mai fost prins acum doi ani fără permis, conducând un tractor. Individul ar fi încercat să scape și a fugit pe câmp, însă a fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal. Fiind vorba de recidivă, anchetatorii spun că se poate ajunge până la pedeapsa cu executare a închisorii.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *