joi. dec. 7th, 2023

Soția lui George Simion a mai avut o relație de doi ani.

Despre Ilinca Munteanu nu se cunosc prea multe detalii deocamdată. Tânăra a fost și încă este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă a ținut să scoată la iveală mai multe detalii neștiute despre soția lui George Simion.

Recent, liderul AUR, George Simion a organizat o nuntă ca în povești, la care au fost prezenți mii de români. Mai exact, la nuntă au participat în jur de 10.000 de invitați. Desigur că printre aceștia s-au numărat mai multe nume grele din lumea showbiz-ului românesc. Însă, după această nuntă, mai mulți români au mărturisit că nu sunt de acord cu evenimentul organizat de George Simion.

Printre cei care nu au fost de acord cu acest eveniment grandios a fost și Diana Șoșoacă. Senatoarea este de părere că relația dintre cei doi nu va dura prea mult. Diana Șoșoacă a spus că tânăra are alte perspective asupra vieții.

Mai mult, senatoarea a spus că nu este bine pentru Ilinca Munteanu să se căsătorească cu un om politic controversat de la noi din țară. Totodată, Diana Șoșoacă și Ilinca Munteanu au o prietenă comună. Diana Șoșoacă a spus că mai bine stătea în relația pe care o avea deja de doi ani de zile.

Ilinca Munteanu a fost într-o relație timp de doi ani

Conform spuselor Dianei Șoșoacă, Ilinca Munteanu a mai avut o relație de doi ani. Însă, aceasta a renunțat la ea pentru a se căsători cu George Simion. Mai mult, senatoarea a mărturisit că diferența de vârstă nu este o mare problemă.

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire.”a mărturisit Diana Şoşoacă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *