lun. iun. 17th, 2024

Turiștii care au sperat să petreacă un concediu frumos într-una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc al Mării Negre au avut parte de o surpriză neplăcută. Ce au găsit pe mal i-a dezgustat pe mulți, o baie în apă fiind exclusă, în condițiile date. Revolta oamenilor nu este împărtășită, însă, de specialiști. Ce au spus aceștia despre detaliul ce a pus turiștii pe fugă.

Surpriză neplăcută pentru turiștii prezenți pe litoralul Mării Negre

Mulți dintre românii care și-au dorit să profite de ultimele zile de vară și au dat o fugă pe litoral au avut parte de o experiență neplăcută în momentul în care au ajuns pe plajă.

Turiștii au fost întâmpinați de un covor uriaș de alge la malul mării. Mulți au fost dezgustați de situația din stațiunea Costinești, unii au refuzat cu vehemență să intre în apă.

„Ia uite ce-i pe mal de alge Nu se poate, eu nu intru. Am venit numai să fac pe însoțitoarea astăzi, numai să fac plajă.”

„Ocolim pe aici pe unde e drumul mai bun. Le evităm. Și încercăm să ne distrăm. Totusi concendiul e scurt.” au fost câteva dintre reacțiile celor din Costinești, potrivit Digi 24.

 Detaliul care i-a dezgustat pe turiștii prezenți pe litoralul Mării Negre. Ce au observat la mal întrece orice imaginație. „Nu se poate, eu nu intru”

Ce spun specialiștii

În timp ce fenomenul nu a fost pe placul turiștilor, specialiștii sunt de altă părere. Adrian Bîlbă, biolog, a explicat că prezența algelor este un semn bun.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *