mie. dec. 6th, 2023

Andrea Compagno este transferul verii la FCSB. Atacantul adus de la FC U Craiova va fi înscris pe lista UEFA în locul unui alt jucător proaspăt venit la FCSB, dar care a intrat în dizgraţia patronului.

Andrea Compagno este transferul verii la FCSB. Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a fost adus de Gigi Becali pe o sumă care se apropie de 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova. Iar toţi fanii roş-albaştrilor aşteaptă ca italianul să fie noul golgheter al echipei.

Rachid Bouhenna iese de pe lista de Conference League după transferul lui Andrea Compagno la FCSB!

Din informaţiile FANATIK, Andrea Compagno va intra pe lista UEFA în locul unui alt jucător proaspăt  transferat de FCSB, dar intrat deja în dizgraţia patronului Gigi Becali. Este vorba de Rachid Bouhenna.

Fundaşul central a evoluat în patru partide din SuperLiga, însă a fost luat în colimator de Gigi Becali după ce a gafat în meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat în cele din urmă de roş-albaştrii, scor 3-2:

“Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv!”

“Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *