mie. dec. 6th, 2023

Tragedia momentului în România. Un avion la bordul căruia se aflau două persoane s-a prăbușit duminică în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul pentru situații de urgență din zonă.

Tragedie aviatică în România. Un avion ușor s-a prăbușit duminică în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița anunță că la bordul avionului se aflau două persoane.

În ceea  ce privește starea de sănătate a celor aflați la bordul avionului de mici dimensiuni, sursa citată precizează că una dintre ele ar fi în sare de inconștiență. Este vorba despre pilotul avionului în vârstă de aproape 65 de ani. Pasagerul care se afla în avion este o femeie care este conștientă și care primește îngrijiri medicale chiar în aceste momente, arată sursa citată.

Pentru a putea gestiona situația, ISU Bistrița-Năsăud a alocat mai multe resurse din cadrul precum și elicopterul SMURD.

Un alt avion s-a prăbușit sâmbătă în județul Giurgiu

Amintim faptul că tragedia de astăzi vine după ce în cursul zilei de sâmbătă un alt avion s-a prăbușit în Giurgiu. Sâmbătă după amiază, la fața locului s-au deplasat două mașini de stingere, o ambulanță Smurd, dar și o ambulanță SAJ. „Apel 112 – Giurgiu – localitatea Letca Nouă – aeronavă de mici dimensiuni posibil prăbuşită. Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *