joi. dec. 7th, 2023

Vești bune pentru românii care vor să ajungă pe litoralul românesc. Începe programul „Litoralul pentru toţi”, iar cei interesați pot plăti tarife cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârful sezonului.

Românii care vor să ajungă la mare trebuie să știe că Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează, duminică, cea de-a 41 -a ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”.

Conform programului, tarifele pentru o noapte pe litoralul românesc pornesc de la 35 de lei de persoană, iar prețurile sunt ”cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului”, se menţionează într-un comunicat al FPTR.

În jur de 100 de hoteluri participă la această ediție, iar aproape 10.000 de locuri de cazare pe noapte vor fi disponibile, anunță sursa citată. Președintele FPTR susține că acest program este mult așteptat de români, în special pentru cei care își doresc o vacanță la prețuri cât se poate de accesibile.

10.000 de locuri de cazare disponibile pe litoralul românesc

Cei care aleg să meargă pe litoral de săptămâna viitoare vor avea parte de o vreme călduroasă, dar și de o apă caldă, a mai spus acesta, care îi îndeamnă pe români să profite de această ofertă.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, „Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de români care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *