mie. dec. 6th, 2023

Incredibil și totuși adevărat. Autorul celor două crime de la Onești, Gheorghe Moroșan, refuză să își recunoască faptele și susține că polițiștii sunt vinovați pentru moartea celor doi muncitori.

Astfel, individul care i-a ucis pe muncitorii veniți să îi renoveze apartamentul din Onești aruncă vina pe oamenii legii. Cu toate că faptele sale au fost clare și nu mai au nevoie de niciun comentariu, el susține altceva.

Criminalul de la Onești susține că este nevinovat

Gheorghe Moroșan a declarat că este nevinovat și crimele de la Onești nu ar fi altceva decât o înscenare bine ticluită a polițiștilor.

Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o înscenare din partea poliției, cum că polițiștii ar fi vinovați de moartea victimelor fiindcă i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie.

Pe scurt, nu recunoaște crimele. Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea la 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelia Moroșan, soția acestuia”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru FANATIK.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *