joi. dec. 7th, 2023

40 de medici au asistat-o la naștere pentru ca totul să decurgă fără incidente. Imediat după naștere, Alexandra a intrat în istorie! Cum a reușit o tânăra de doar 23 de ani, originară din Cehia, această performanță?

40 de medici au asistat-o la naștere

O tanara de 23 de ani din Cehia a intrat in istoria tarii sale, dupa ce a nascut cvintupli conceputi pe cale naturala. Desi initial primise vestea ca va avea gemeni, Alexandra Kinova a ramas socata cand doctorii i-au spus, ulterior, ca va naste 5 bebelusi!

Tanara a nascut prin cezariana patru baieti si o fata, perfect sanatosi! Tanara mamica a fost asistata de 40 de specialisti de la cea mai buna maternitate din Praga. “Fetita se numeste Tereza, iar baietii Michael, Deniel, Alex si Martin. Suntem foarte fericiti”, a spus taticul celor cinci micuti, Antonin Kroscen, in varsta de 26 de ani.

Greutatea bebelusilor variaza de la 1.05 la 1.34 kilograme. “In tara noastra nu au mai fost inregistrate sarcini de cvintupli. In Cehia , cvintulii se nasc la o diferenta de 480 de ani”, a declarat obstreticianul Alena Mechurova pentru presa locala, potrivit national.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *