joi. dec. 7th, 2023

Sorana Cîrstea și Irina Begu au avut evoluții excelente în cadrul turneului de la Cleveland. Cele două sportive au reușit să se califice în optimile de finală ale competiției. Evoluțiile româncelor nu au rămas neobservate, organizatorii turneului având numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Sorana Cîrstea și Irina Begu, în optimi la Cleveland

Sorana Cîrstea și Irina Begu au evoluții excelente în cadrul turneului de la Cleveland. Cele două românce au reușit să se califice în optimile competiției.

Luni seară, Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) a înfruntat-o pe Marcela Zacarias (28 de ani, 212 WTA) în primul tur de la Cleveland. Românca a jucat foarte bine și nu i-a dat nicio șansă adversarei, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-3. În optimi, Sorana o va întâlni pe Magda Linette (67 WTA), care a învins-o în primul tur pe Yulia Putintseva (39 WTA), scor 6-4, 6-2.

Irina Begu (31 de ani, 34 WTA) a învins-o pe americanca Peyton Stearns (20 de ani, 356 WTA) în primul tur de la Cleveland. Românca o va înfrunta în optimi pe Sofia Kenin (415 WTA).

Organizatorii turneului de la Clevelnad au fost impresionați de prestațiile celor două jucătoare din România. Aceștia au postat o fotografie cu fanii români prezenți în tribune, dar și un mesaj sugestiv.

Două dintre jucătoarele de top ale României sunt programate în această seară pe terenul central! Nu ratați șansa de a le vedea în acțiune!”.

Irina Begu e pe cai mari înainte de US Open. Victorie scurtă la Cleveland și calificare…

După ce Sorana Cîrstea a învins-o pe Marcela Zacarias, o poză cu românca a fost postată pe contul oficial de Twitter al turneului american. Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Arena Motorola Edge arată foarte vibrant”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *