mie. iul. 17th, 2024

Screech din „Salvați de clopoțel” și-a cumpărat casă cu credit bancar, datorie pe care nu a putut să o achite în timpul vieții. Proprietatea sa a fost vândută la începutul acestei veri.

Dustin Diamond, cunoscut românilor pentru rolul Screech Powers din serialul Salvați de clopoțel, a avut mari probleme financiare în ultimii ani de viață. În 2003, actorul a făcut un credit bancar de 340.000 de dolari pentru a-și cumpăra o casă cu patru dormitoare.

Din nefericire pentru el, actorul nu a putut achita decât 68.000 de dolari, restul sumei (269.326 de dolari) rămânând restantă. 

Dustin Diamond a murit în februarie 2021 și, cu șase luni înainte de dispariție, el și-a scos la vânzare locuința, pentru a rambursa creditul. Conform nypost.com, proprietatea a fost vândută de urmașii săi legali cu suma de 276.400 de dolari.

Dezvoltatorul imobiliar care a făcut achiziția plănuiește să o demoleze pentru a ridica acolo o nouă clădire, cu caracter comercial.

În ultimii ani, Screech a trăit mereu sub amenițarea executării silite. Actorul s-a stins din viață la 1 februarie 2021, din cauza cancerului de plămâni de care suferea fără să știe. Diagnosticul a venit cu doar o lună înainte de moarte.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *