joi. dec. 7th, 2023

Jefferson Nogueira Junior, 28 de ani, este un mijlocaș brazilian care a efectuat deja vizita medicală și se pregătește să semneze cu Universitatea Craiova preluată de curând de Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova nu a încheiat încă perioada de mercato. În același timp cu negocierile pentru transferul lui Bogdan Mitrea de la Sepsi, oltenii sunt pe cale să mai bifeze o achiziție. Numele lui: Jefferson Nogueira Junior, 28 de ani împliniți pe 22 ianuarie.

Brazilianul Jefferson este aproape să semneze cu Universitatea Craiova. A ajuns în Bănie și a efectuat deja vizita medicală!

Jefferson este liber de contract după despărțirea la 1 iulie de portughezii de la Moreirense. Brazilianul a intrat de mai mult timp radarul celor de la Universitatea Craiova, dar au fost doar tatonări.

FANATIK a aflat că părțile au ajuns în cele din urmă la un acord. Mai mult, Jefferson este deja la Craiova, unde a efectuat vizita medicală. Dacă totul este în regulă, acesta va semna în zilele următoare un contract pe trei ani cu echipa lui Mirel Rădoi.

Jefferson vine să întărească zona de mijloc a echipei, acolo unde Rădoi vrea mai multă implicare din partea jucătorilor. Este mijlocaș central, dar se descurcă la fel de bine și în banda dreaptă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *