mie. dec. 6th, 2023

Un „cadavru” care a fost găsit pe o plajă din Thailanda s-a demonstrat, de fapt, a fi o păpușă sexuală cu un aspect extrem de real, ce valorează peste 550 de euro.

Câțiva oameni ce se plimbau pe plajă au rămas șocați atunci când au făcut descoperirea, pe plaja Bang Saen, la aproximativ 100 de kilometri de Bangkok, pe 18 august.

Arăta ca și cum cadavrul unei femei dezbrăcate era întins pe mal, cu un tricou ce îi acoperea capul.

Paramedicii și poliția au mers de urgență la locul faptei după ce au primit apeluri de la persoane panicată, așteptându-se să găsească trupul unei femei decedate.

Obiectul a fost dus la sediul poliției locale, în caz că proprietarul vrea să-l recupereze.

„Pe 18 august 2022, echipele de salvare au fost informate că oameni de pe plajă au fost șocați când au văzut o tânără femeie lungită pe nisip, inconștientă. Ofițerii s-au grăbit să meargă la verificăir, iar de la distanță au zărit o femeie mică, frumoasă, cu partea de jos a corpului descoperită. Însă când s-au apropiat, s-a dovedit a fi o păpușă se*uală. Capul ei lipsea. Am verificat pe internet și costă peste 550 de euro. Credem că păpușa a fost abandonată pe un râu sau pe un canal apoi a intrat pe mare și a ajuns pe nisip. A fost luată de acolo pentru a nu speria turiștii. Dacă proprietarul vrea să o revendice, o poate lua de la sediul echipei de salvări”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *