joi. dec. 7th, 2023

Doliu în lumea presei! Un mare nume din țara noastră s-a stins din viață. Tragicul anunț a fost făcut duminică noaptea, 21 august. Oamenii care doresc să își ia rămas bun de la regretatul om de cultură o pot face miercuri, 24 august.

Jurnalistul Emilian Petrescu s-a stins din viață

Jurnalistul Emilian Petrescu, cunoscut în presa locală din Teleorman, s-a stins din viață. TR News a făcut tragicul anunț duminică noaptea.

Doliu în presa din Teleorman.  Jurnalistul și omul de cultură, Emilian Petrescu a încetat din viață. De numele acestuia se leagă unele dintre cele mai longevive și cunoscute publicații din Teleorman.

Cei care l-au cunoscut și vor să-și ia rămas bun de la el o pot face mâine, 24 august. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Alexandria (lângă Poliția Județeană). Colectivul TR News este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis TR News pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că nu doar presa din România este în doliu. Recent, fotografa niponă Tsuneko Sasamoto, care a fost considerată prima femeie fotojurnalist din Japonia, a încetat din viață la 107 ani. Tragicul anunț a fost făcut de presa niponă, citată de către agenția de presă Reuters.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *