joi. dec. 7th, 2023

O rusoaică de 22 de ani pe nume Daria Dughina le cere oamenilor să nu mai scrie „RIP” pe contul ei de Instagram, spunând că nu este fiica aliatului lui Putin care a fost ucisă de o mașină-capcană.

O tânără în vârstă de 22 de ani din Rusia le-a cerut utilizatorilor Instagram să nu mai scrie „RIP” în secțiunea de comentarii, după ce a fost confundată cu Daria Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, aliat al lui Putin și ideolog ultranaționalist rus, care a fost ucisă într-o explozie de mașină, sâmbătă seara.

Sunt în viață. Nu sunt fiica lui Aleksandr Dughin„, a postat Daria Dughina, în vârstă de 22 de ani, pe contul ei de Instagram, potrivit Insider.

Daria Dugina a spus într-o a doua postare pe Instagram, scrisă în limba rusă, că „străinii” au confundat-o cu fiica influentului rus și că nu a putut „șterge comentariile” sau „închide contul”.

Aleksandr Dugin este un filosof politic influent, numit în mod obișnuit „Creierul lui Putin”. Fiica sa, Daria Dughina, în vârstă de 29 de ani, a murit după ce mașina sa a explodat în timp ce o conducea la periferia Moscovei, sâmbătă seara.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *