joi. dec. 7th, 2023

O femeie celebră a găsit o pungă cu 21.000 de euro la mall, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali. Este vorba despre Bianca Drăgușanu, vedeta din România cunoscută în trecut și pentru relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist de la Dinamo și FCSB, Adrian Cristea.

Bianca Drăgușanu se afla în Mall Băneasa împreună cu o prietenă când a găsit suma uriașă, rătăcită într-o cofetărie. Totul s-a petrecut la scurt timp după ce diva s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali, adusă la biserica sa din Pipera.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea s-a oprit la o cofetărie în mall-ul din nordul Capitalei, când a observat punga misterioasă. Superba blondină n-a stat deloc pe gânduri și a sunat la Poliție pentru a găsi persoana care a pierdut banii.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

În punga cu bani se afla și pașaportul individului, iar Bianca Drăgușanu a constatat cu stupoare că îl cunoaște. Poliția a ajuns prima la fața locului, fiind urmată și de persoana care a rătăcit cei 21.000 de euro.

În primă fază, vedeta a fost extrem de dezamăgită de faptul că persoana în cauză nu i-a mulțumit pentru gest. Ulterior, individul s-a liniștit și a sunat-o pe Bianca să-și exprime recunoștința.

„Pe tejgheaua cofetăriei era o pungă cu bani și cu un pașaport în ea. Erau 21.000 de euro și extrasul de cont. Am văzut extrasul de cont cu chitanța, am sunat la 112. (…) Între timp, m-am uitat mai atent în pașaport și am constatat că s-ar putea să cunosc acest om. (…)

L-am sunat pe om, pentru că îl cunoșteam de acum trei luni. Într-un restaurant l-am cunoscut, după ce am venit de la o petrecere și mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui. Am făcut schimb de numere de telefon, fiica lui devenind clienta atelierului meu.

Nimic nu e întâmplător. L-am sunat și i-am spus. (…) Prima dată a ajuns Poliția, a ajuns și el și au plecat să facă procedura. În primă fază am fost oarecum dezamăgită că nu a zis nici ‘Mulțumesc’, dar apoi a sunat omul și mi-a mulțumit.

Probabil din cauza adrenalinei …. Când l-am sunat, el era mai surprins că l-am sunat eu, Bianca Drăgușanu să-i înapoiez banii, decât că el și-a pierdut banii. Nu știu câți oameni care se aflau în locul meu ar fi făcut același lucru”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *