joi. dec. 7th, 2023

David Popovici a vorbit despre propunerea uriaşă primită de la Ion Ţiriac. Fostul mare jucător de tenis a venit cu ideea ca Popovici să se mute în Statele Unite ale Americii. Campionul de 17 ani a primit burse de la cele mai importante universităţi, dar nu şi-a dorit să plece din România. Nici măcar bursa primită de la Harvard nu l-a tentat.

„Regele Nataţiei” a explicat care a fost principalul motiv pentru care a refuzat să trăiască „visul american”. Popovici nu şi-a dorit să renunţe la antrenorul care l-a ajutat să devină cel mai rapid înotător din istorie cu recordul mondial la 100 de metri liber.

Adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat propunerea lui Ion Ţiriac de a se muta în SUA

Fenomenul nataţiei din România a dezvăluit că a primit zeci de oferte de la cele mai prestigioase universităţi din SUA şi că putea pleca chiar cu bursă totală.

Înainte să merg la Jocurile Olimpice aveam ideea asta să plec în State să studiez şi să înot acolo. După ce au început să apară ofertele, zeci de oferte, de la cele mai prestigioase universităţi din SUA şi din Europa – chiar aveam de ales, mă duc cu bursă totală, ei mă vor -, am stat să mă gândesc ce înseamnă asta. Ar însemna să mă despart de antrenorul meu, să mă duc să mă antrenez cu altul, şi să mă despart de echipa mea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *