joi. dec. 7th, 2023

Fulgy e revoltat după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată cu o lamă de un individ de pe trotinetă. Tânărul a reacționat dur la adresa atacatorului. Margherita a ajuns la spital în cursul zilei de joi, iar medicii i-au scos din bust o lamă pe care bărbatul i-a înfipt-o.

Fulgy a fost cel care a făcut primul publică lama cu care individul de pe trotinetă a încercat să o înjunghie pe sora lui. Lama a fost înfiptă în bustul Margheritei, fiind nevoită să meargă la spital pentru a o îndepărta. Viorica de la Clejani este șocată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că o altă fată a fost rănită de același individ.

Margherita de la Clejani a trăit un adevărat coșmar miercuri seara. Vedeta se plimba în apropiere de Centrul vechi când un bărbat aflat pe trotinetă i-a înfipt o lamă în bust. Vedeta a mers imediat la spital, iar medicii i-au scos de urgență obiectul ascuțit.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a fost înjunghiată pe stradă. Margherita se plimba pe stradă când un individ i-a înfipt o lamă în bust. Imaginile cu obiectul ascuțit au fost publicate de către Fulgy și Viorica de la Clejani, care au transmis și mesaje pe rețelele de socializare. Mai mult, fratele artistei a postat un mesaj amenințător la adresa atacatorului. „Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit’a fost reacția lui Fulgy.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *