joi. dec. 7th, 2023

Un șofer a mergea cu mașina printr-un pasaj rutier atunci când o iluzie optică i-a atras imediat atenția. Omul a filmat totul cu telefonul mobil și imaginile au devenit virale pe internet.

Atunci când te afli la volanul mașinii este recomandat să te uiți precaut în toate direcțiile și să te asiguri astfel că nu există vreun pericol. Totuși, în timp ce se afla într-un pasaj rutier, un șofer a avut parte de o surpriză de proporții din cauza unei iluzii optice. Bărbatul a crezut inițial că nu vede bine.

Omul mergea liniștit atunci când s-a apropiat de un pasaj rutier și s-a oprit. Inițial, acesta a crezut că nu vede bine, dar după ce au trecut în fața lui mai multe mașini a înțeles care este explicația din spatele iluziei optice pe care a descoperit-o în tunel.

Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, iar imaginile au fost ulterior publicate pe Reddit și au devenit rapid virale, făcând astfel înconjurul lumii. Nu puțini au fost cei care au fost „păcăliți” de această iluzie optică.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *