lun. iun. 17th, 2024

David Popovici face deja furori la Campionatul European de natație pentru seniori de la Roma. Românul s-a calificat vineri în finala probei de 100 metri liber, reușind totodată un nou record european. După această performanță uluitoare, Cesar Cielo i-a transmis un mesaj lui David Popovici.

David Popovici îi dă fiori lui Cesar Cielo. ”Îmi provoci atacuri de cord!”

Campionatul European de Natație pentru seniori de la Roma are loc în perioada 11 – 21 august. Competiția este transmisă în direct în România de TVR. 1.500 de sportivi din 50 de ţări participă la acest concurs. Nu mai puțin de 231 de medalii sunt puse la bătaie.

David Popovici (17 ani) este unul dintre cei mai importanți sportivi de la această competiție, el reușind deja să impresioneze. După ce a fost cel mai rapid în calificări, Popovici a fost de neoprit și vineri în semifinala probei de 100 metri liber. „Racheta” s-a calificat în ultimul act cu timpul de 46,98. Românul a fost la numai șapte sutimi de recordul mondial la 100 metri liber. Deținătorul recordului mondial este brazilianul Cesar Cielo (35 de ani). Acesta a obținut timpul de 46,91, în anul 2009, tot la Roma. După performanța lui David din semifinale, Cesar i-a trimis acestuia un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare.

Îmi provoci atacuri de cord! Continuă să faci o treabă grozavă, prietene. Noul record mondial se încarcă”, a scris Cesar Cielo pe rețelele de socializare.

În a doua semifinală, David Popovici a fost urmat în clasament de către italianul Lorenzo Zazzeri, cu timpul de 48,05.
David Popovici, primele reacții de la Roma
După prima cursă de la Roma, David Popovici a fost extrem de relaxat și jovial. Campionul nostru a glumit chiar pe seama timpului obținut de italianul Alessandro Miressi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *