lun. iun. 17th, 2024

Care este adevărul din spatele morții Simonei Săndulescu, artista găsită fără suflare în Lacul Morii. Femeia pe care victima a menţionat-o chiar şi în mesajul de adio face dezvăluiri uluitoare.

Femeia, cea care a fost menționată de Simona în biletul de adio şi căreia i-a transmis că vrea să-i mărturisească unui bărbat că l-a iubit în taină, a declarat că nu era o apropiată a artistei.

„Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva”, a dezvăluit femeia, pentru jurnaliștii de la Antena 3.

Cu doar câteva minute înainte să se arunce în Lacul Morii, Simona a postat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook în care a menționat mai multe nume, printre care şi numele unei femei, care părea a fi apropiată de aceasta şi căreia Simona i-ar fi încredințat ultima sa dorinţă: să spună unui bărbat că l-a iubit.

În noaptea de vineri, 5 august, spre sâmbătă, 6 august, în jurul orei 01.30, Simona Săndulescu a mers pe malul Lacului Morii din Capitală, și-a redactat mesajul de adio, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris Simona în ultimul mesaj de pe Facebook.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *