mar. iul. 23rd, 2024

Vis devenit realitate pentru o femeie care obișnuia să cerșească pentru a supraviețui. Norocul i-a surâs peste noapte și a devenit milionară în euro. Femeia a reușit să câștige peste 1,2 milioane de euro după ce a jucat la Loto.

O femei din Alicante, Spania, care obișnuia să cerșească mâncare pe străzile orașului a câștigat un premiu uriaș după ce a cumpărat un bilet la loterie.

Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Femeia obișnuia să cumpere bilete la loterie în fiecare zi pentru a avea mai multe șanse de câștig. Spanioloaica este domiciliată într-un cartier liniștit, muncitoresc, cuprins între o autostradă, șinele de tren și cimitirul municipal.

După ce i-a surâs norocul și a tras lozul câștigător, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să își cumpere o pereche de pantofi ieftini.

Conform proprietarei magazinului de loterie Marie-Angeles Torregrosa, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: “Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!”.

Femeia nu a uitat de unde a plecat și l-a rândul ei i-a ajutat pe cei care i-au fost alături

“Eram cu toții înnebuniți de bucurie, dar nu știam care dintre clienții noștri obișnuiți ar fi putut câștiga! Nu m-am gândit niciodată că ar fi putut fi un Mercedes.

Proprietara magazinului de unde femeia îşi cumpăra zilnic biletele la loterie a mărturisit că toată lumea din cartierul lor a fost foarte fericită să afle despre marele câștig al femeii. Odată ce a devenit milionară în euro, fosta cerşetoare i-a tratat la rândul său cu generozitate pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, conform jurnaliștilor de la  antena3.com.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *