vin. apr. 19th, 2024

Mare este grădina… și mulți locuiesc în ea”. Cam aceasta este povestea incredibilă a unui hoț care a muncit o noapte întreagă să spargă un seif. Și pentru că era tare obosit, omul a și luat o pauză, ca la orice zi sau noapte obișnuită de lucru și a plecat la o cafea. Iar când a revenit a avut un șoc, după ce a reușit, într-un final, să deschidă seiful.

Un hoţ a muncit o noapte întreagă pentru a sparge seiful unei societăţi comerciale. Și pentru că nu era nimeni prin preajmă, omul şi-a permis să ia şi pauze pentru a se uita pe Facebook sau chair pentru a ieşi, după o cafea. Munca nu i-a adus un câştig material important, dar i-a garantat o condamnare cu executare.

După ce a reușit cu mare greutate să deschidă seiful, hoțul a găsit în interiorul cutiei blindate doar 364 lei. Șoc și nu alta, pe sărmanul care a muncit nici mai mult nici mai puțin decât întrega noapte.

Cine este protagonistul întâmplării cu peripeții

Sebastian Necoară este făptașul. El a fost eliberat la sfârşitul lunii martie, anul acesta, din Centrul de Reeducare Târgu Ocna, unde ispăşise o condamnare pentru furt.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *