joi. dec. 7th, 2023

Anamaria Prodan este implicată într-o nouă relație. Cel puțin asta lasă de înțeles prin ultimele poze postate pe rețelele sociale. Impresara s-a fotografiat în timp ce se ținea de mână cu noul ei iubit.

Deși în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a urmat exemplul soțului său și își vede mai departe de viața personală. În timp ce Reghecampf e mai discret și preferă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor, impresara a ales să le arate tuturor cât de fericită este.

Într-una din fotografiile postate recent pe Social Media, Anamaria Prodan apare ținându-se de mână cu un bărbat căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Fotografia cu cei doi a fost făcută la un hotel din Dubai, unde s-a pozat și alături de doctorul Al Ashary. Astfel, urmăritorii impresarei au dedus că cei doi sunt într-o relație. Mai ales judecând după mesajele romantice și numeroasele fotografii pe care le-au făcut împreună.

Bărbatul din postarea impresarei este un medic arab, pe nume Ibrahim Ashary, care locuiește în Dubai. El a făcut studiile în Germania, la University of Tubingen, de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Este specializat pe chirurgie plastică și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de rinplastie și liftin facial. Medicul se mândrește cu dezvoltarea unei noi tehnici, „Ashary Thread Lift Technique”, o soluție de înfrumusețare foarte râvnită în prezent în întreaga lume.

Anamaria Prodan a spus în repetate rânduri că nu are de gând să facă nicio declarație despre vreo nouă relație pe care o are până când nu se încheie divorțul de tatăl copilului ei, Laurențiu Reghecampf.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *