joi. dec. 7th, 2023

Una dintre persoanele cele mai puternice din România, Maria Ghiorghiu, face din nou preziuni. Ce i s-a arătat clarvăzătoarei.

Maria Ghiorghiu a avut din nou viziuni. Clarvăzătoarea a prevăzut inclusiv nenorocirea de la clubul Colectiv.

Susține că profețiile pe care le face ajung la ea prin binecuvântarea Sfântului Duh. Pe blogul său personal, clarvăzătoarea a făcut o nouă postare despre ultima viziune pe care a avut-o.  „Dragii mei ! În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog aud un glas tare rugător, și – un altul care aduce slava si închinare Maicii lui Dumnezeu.

Glasul rugător striga așa, către Bunul Dumnezeu:  ”Păzește Doamne vie Credința, celor ce Te iubesc pe Tine!” Dumnezeu Ziantul!”. Apoi, aud un alt glas care aduce cântare si slava Prea Curatei Fecioarei Maria, asa: ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii, și miluieste-ne pe noi, cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, mult Prea iubitul Fiu al Lui Dumnezeu!”

”Să vă iubiți între voi, ca niste frati si surori ce sunteți Întru Domnul!”

Clipă în care dragii mei, văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet stralucitor, iar pe Cer, mare cât Bolta Cereasca sta Maica lui Dumnezeu îmbrăcata în vesminte roșii catifelate, având pe brațul Său stâng pe Pruncuțul Iisus Hristos, îmbrăcat în vesminte albe ca de lumină, iar pe micuții și sfinții Săi umeri avea o pelerină de culoarea Cerului senin.

Într-o altă postare, prezicătoarea spune că va urma o Revoluție mult mai mare decât a fost cea din 1989. „Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu. (…)

„Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros”

România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”, spunea Maria Ghiorghiu în urmă cu un an.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *