mie. dec. 6th, 2023

Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile. Fostul edil al Capitalei are grave probleme de sănătate care necesită destul de multe cheltuieli financiare. Iată ce pensie are acesta și de ce spune Oana Lis că este la capătul puterilor. A ajuns să își amaneteze chiar și verigheta, pentru a mai putea face rost de niște bani.

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate deja de câțiva ani, însă în ultimul timp starea i s-a agravat vizibil. Oana Lis, cea care îi este soție de ani buni, are grijă de el la orice pas și îi este alături mereu. Însă, cei doi se confruntă și cu mari probleme financiare. Chiar ea a fost cea care a mărturisit că mai are bani doar de mâncare, în condițiile în care trebuie să plătească o mulțime de tratamente.

Până de curând, cei doi soți se descurcau din pensia lui și din banii pe care ea îi câștiga de pe urma ședințelor de terapie. Din păcate acum, având în vedere starea lui de sănătate, Oana a fost nevoită să renunțe să mai meargă la cabinet, pentru a fi 24 din 24 alături de soțul ei. Așadar, ei trăiesc acum doar din pensia lui Viorel Lis.

Pensie care este în valoare de 3.500 de lei și pe care a cheltuit-o în numai câteva zile, fiind nevoită să cumpere lucruri necesare pentru soțul ei. Ba mai mult, zilele trecute aceasta a trebuit să își amaneteze verigheta pentru a mai face rost de niște bani, mărturisind că a ajuns la capătul puterilor. că a ajuns la capătul puterilor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *