mie. dec. 6th, 2023

A fost una dintre femeile cu cele mai mari puteri ale lumii, iar ce a spus Baba Vanga s-a împlinit întocmai.

A murit în urmă cu 25 de ani, dar a lăsat în urmă predicții cu adevărat fantastice care au început să se împlinească.

Baba Vanga a avut dreptate încă odată. Ce a prezis pentru 2022 a început să se vadă

Printre profețiile alarmante ale Babei Vanga s-a numărat și cea potrivit căreia orașele lumii vor române fără apă, iar conducătorii vor fi obligați să găsească rapid soluții. Se pare că marea clarvăzătoare a avut încă odată dreptate.

În Italia au început să fie oprite fântânile și, recent, potrivit informațiilor oferite de Metro, locuitorii din Kent, Marea Britanie, au fost anunțați să folosească apa doar pentru „utilizări esențiale”. Ca să nu mai vorbim că Europa se topește de căldură, fiind înregistrate temperaturi de aproape 50 de grade Celsius.

Seceta face ravagii și în România

Înainte de a trece la Domnul, Baba Vanga a avut și câteva cuvinte despre românii, afirmând că „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”. Cât privește seceta, aceasta face ravagii acum și la noi, Apele Române au început să-i îndemne pe oameni să utilizeze apa doar pentru ce au nevoie, nu și pentru piscine sau grădini. Și asta nu e tot, potrivit ProTV, au fost impuse și măsuri de raționalizare a apei în șapte județe.

Ne vom confrunta cu un nou virus venit din Siberia

Dar previziunile Babei Vanga nu s-au terminat. Aceasta a mărturisit că în viitor vom avea parte de o nouă pandemie, cauzată de un virus înghețat din Siberia, care va vedea lumina din cauza schimbărilor climatice.


Tot clarvăzătoarea a spus că în 2022 oamenii vor trece mai mult spre realitatea virtuală, iar Asia și Australia vor avea parte de  „inundații uriașe”, dar și de cutremure și tsunami-uri. Femeia și-a dus zilele într-un sat din munții Kozhuh din Bulgaria și i-au trecut pragul lideri sovietici și din Europa, fiind considerată un adevărat „oracol”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *