joi. dec. 7th, 2023

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a fost trimis în judecată alături de mai mulți subordonați, pentru că ar fi favorizat compania de salubritate Rosal.

Potrivit unui comunicat al DNA, Robert Negoiță este acuzat de abuz în serviciu. Edilul Sectorului 3, alături de mai mulți subordonați, a ”securizat” mai multe contracte pentru firma Rosal. Prejudiciul depășește jumătate de miliard de lei.

Robert Negoiță, trimis în judecată de DNA

Procurorii DNA au transmis, oficial, că au decis trimiterea în judecată, a următorilor inculpați, în stare de liberate:

Robert Sorin Negoiță, primar al Sectorului 3 din municipiul București, sub aspectul ”săvârșirii a două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave, a unei infracțiuni de instigare la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave și a infracțiunii de complicitate la fals intelectual”.

Octavian Ghețu, director executiv la Direcția Economică din cadrul Primăriei Sectorului 3, sub aspectul ”săvârșirii unei infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave, a două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave și fals intelectual”.

George Alexandru Manciu, la data faptelor exercita, cu titlu temporar, funcția de director executiv al Direcției Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 3, sub aspectul ”săvârșirii a două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, cu consecințe deosebit de grave”.

Irina Gina Soroceanu, director executiv la Direcția Investiții și Achiziții din cadrul Primăriei Sectorului 3, sub aspectul ”săvârșirii a două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, cu consecințe deosebit de grave”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *