joi. dec. 7th, 2023
  • FCU Craiova – CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport

Nemulțumit de faptul că eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a rămas în urmă cu plata ratelor, Mititelu amenința miercuri că există varianta ca meciul să nu fie televizat. 

Azi, patronul FCU Craiova a declarat că derby-ul Craiovei va putea fi urmărit la TV. Acesta susține că fanii l-au determinat să se răzgândească.

„Am primit reproșuri și înjurături de la fani. Noi avem mulți suporteri în străinătate, iar pe ei i-ar afecta. 

Am renunțat la idee pentru că mi-aș face rău propriului bazin de suporteri. În plus, m-ar înjura toată țara. Oamenii nu înțeleg și nu le pasă de problemele noastre. Vor să vadă meciul. Chiar și spectatorii neutri vor să vadă meciul.

Dar nu am făcut acel anunț pentru a influența vânzarea de bilete. Se va umple stadionul, nu am emoții”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

Am primit o sumă infimă din drepturile TV. Eu înțeleg că sunt probleme economice peste tot. Dar când cumperi drepturile TV, trebuie să fii sigur pe tine. Nu poți să te arunci. Dacă nu ai capacitatea financiară, nu te băga pentru a încurca.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *